Over mij

In januari 2017 ben ik begonnen als freelance webdesigner. Ik hou van het creëren, iets bedenken en maken waar er nog niks bestond. Elke website is anders en heeft zijn eigen stijl nodig, ik vind het elke keer weer leuk om de juiste balans te vinden zodat de site echt bij het merk of de persoon past. Daarbij maak ik gebruik van de nieuwste technieken die beschikbaar zijn op het web en hou ik rekening met de gebruikservaring.

Mijn skills

Ik heb me gespecialiseerd in HTML/CSS, designen doe ik dan ook gelijk in de browser. Dat brengt veel voordelen met zich mee, zie onder.

HTML/CSS
99%
Photoshop
91%
Javascript
28%
Fotografie
50%

Instagram

Ik ben actief op instagram, wees welkom me via dat kanaal beter te leren kennen.

Mijn werkwijze

 Mijn webdesigns maak ik gelijk in de browser, hier zitten veel voordelen aan!

Aangeleverd in HTML/CSS

Met het eindproduct ben je al een heel eind op weg naar je eigen website, het enige wat nog gedaan moet worden is het design koppelen aan een CMS.

Aanpassingen kosten minder tijd

Omdat het design in HTML/CSS gemaakt is zijn kleine aanpassingen makkelijker door te voeren of te bekijken dan bijvoorbeeld in Photoshop.

Mobiel design krijgt prioriteit

In deze workflow heeft het mobile first designen een grote rol, de vraag welke content belangrijk is staat dan ook voorop.

Geen deliverables in de prullenbak

Omdat de content gelijk in de browser staat kan er gelijk gewerkt worden aan het eindproduct, als er een tussenfase is voor wireframes kan daar weer op worden doorontwikkeld.

Aanpassingen kosten minder tijd

Omdat het design geen doorvertaling meer nodig heeft naar de browser is het een realistisch beeld van hoe het er online uit gaat zien. What you see is what you get.

Content is leidend voor het design

Omdat de content leidend is in deze workflow krijgen de verschillende componenten snel hun echte vorm.

Top Icon--close arrow-right arrow-left arrow-down 500px twitter linkedin pinterest-p instagram mobile trash file-text layout eye timer shopping-cart search2