Contact

Petra Bredewold
Zwolseweg 137
8275AD ‘s-Heerenbroek
info@petrabredewold.nl
KVK-nummer: 67744052
BTW nr. NL122743350B02

Prijzen

Alle prijzen in mijn shop zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betaling

Je kunt in mijn webshop betalen met iDeal, Creditcard of PayPal.

Retourneren

Mocht er toch iets misgegaan zijn bij het verzenden en/of ben je niet tevreden met je product stuur dan (binnen 14 dagen) een foto van het beschadigde product naar info@petrabredewold.nl. Is het product niet beschadigd maar ben je om andere redenen niet tevreden? Ook dan hoor ik het graag en kunnen we samen naar een oplossing zoeken.

Copyright

Het auteursrecht van alle ontwerpen ligt bij Petra Bredewold als mede het fotomateriaal. Het is dan ook niet toegestaan om (zonder toestemming) deze over te nemen.

Privacy

Ik ga zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en deel deze alleen  met derden wanneer dit noodzakelijk is voor het afronden van een project.

Custom design

Vind je mijn werk leuk, maar vind je niet precies wat je zoekt? Dan is een custom design misschien iets voor jou. Stuur je ideeën naar info@petrabredewold.nl, dan stuur ik je mijn prijzen overzicht en werkwijze.

arrow-right arrow-down arrow-left chevron-down close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook map-pin grid clock earth award briefcase book-open sun euro user pie-chart home map venus-mars coffee clipboard cloud-drizzle trending-up heart users eye